Ať je i Váš rok 2024 plný zdraví a lásky!

Recenze na gainer Royal Mass

Recenze na doplňky stravy z praxe. Produkty testuje Zbyšek Lhota, vytrvalostní sportovec.
 
Čau, jsem Zbyšek, jsem sportovec, orientuji se hlavně na vytrvalostní disciplíny. A čas od času se s vámi podělím o recenzi na produkty, které užívám. Nečekejte žádné sáhodlouhé pojednání plné odborností, bude to vždy "jen" pár upřímných řádků, postřehů z praxe. 
 
Začnu produktem, který užívám už roky: Gainer Royal Mass
 

S ohledem na moji sportovní aktivitu je Royal Mass nezbytnou součástí vlastně každého dne. Myslím, že vzhledem k fyzickým výdejům, které mám, bych se jinak vypařil.

První porci gaineru Royal Mass si dávám hned po probuzení, je to menší dávka cca 30-50 g a zastavuji tak svůj "katabolický proces“. Jelikož vstávám dost brzy, je to pro mě skvělé řešení. Do hodiny od probuzení pak následuje kvalitní a plnohodnotná snídaně. Pokud mám dopolední svačinu v pevné stravě, volím tu. Když se nepoštěstí, mám po ruce Royal Mass, v tomto případě mě porce okolo 100g opravdu zasytí. 

Dopřávám si ho hned po jakémkoli typu tréninku nebo závodě, ať už je to běh, bike, kajak, fitko, kdy je dávka 100g takřka dokonalým zdrojem k doplnění všeho potřebného. I zde ale platí, že do hodiny od konce tréninku nebo závodu je pevná a kvalitní strava potřeba.

Gainer se dokonale rozmíchává, nepění a nevzniká tak „nepříjemné ulevování“ po vypití.

Osobně preferuji vanilkovou a čokoládovou příchuť, ostatní mi voní tak nějak nepřirozeně, ale je to otázka chuti každého jedince.

Za mě mohu maximálně doporučit. Užívám si jeho kvality již dost dlouho na to, abych jej dokázal docenit.

Mějte se fajn, Zbyšek Lhota

Sledujte akce a slevy
Přihlaste se do našeho newsletteru
a budete o všem vědět jako první.
Můžete se kdykoliv odhlásit. Newsletter zasíláme 1x za 14 dní.
Výběr podle značek
Zdravý den Vitargo Viridian Vemoherb Vegan fitness The protein ball Sunwarrior Reflex Pursana Nutriworks Nutrislim Mornflake Myotec Chiba High5 Gusto Good Centzone Blender bottle Adapt