Ať je i Váš rok 2024 plný zdraví a lásky!

Recenze - předtréninková formule Muscle Bomb

Recenze na předtréninkovou formuli Muscle Bomb od značky Reflex Nutrition.

Ahoj, hlásím se s další recenzí. Tentokrát se mrkneme na předtréninkovou formuli Muscle Bomb od značky Reflex Nutrition.

Vhodnou formuli mezi pre-workouty jsem hledal dlouho, nakonec se zadařilo a narazil jsem na prozatímní střelu mezi závoďáky! Formule Muscle Bomb splňuje všechny mé předtréninkové požadavky a světě div se, nemusí jít jen o přípravu na trénink, kde budu ve fitku tahat železo. Muscle Bomb používám též před běžeckými tréninky, kdy si to ve formě intervalových úseků "šlapu" do kopce se závažím.

Jaký efekt očekávat?

Zažijete něco jako veverka ve filmu Za plotem, když si dala kávu. Nával pozitivní energie zaplaví celé tělo a trénink bude posunut do jiné dimenze. "Vedlejším" efektem (hodí se vědět předem) je pozitivní dopad na sexuální apetit. Člověk je po téhle formuli zkrátka nezadržitelný! 

Muscle Bomb můžete vybrat ve variantě s kofeinem, ale i bez obsahu kofeinu. Za mě je kofeinová verze o něco lepší. Kofein ještě více umocňuje efekt povzbuzení, zároveň samozřejmě nijak nelimituje samotný výkon. Jen si dejte pozor, abyste nepřekračovali rozumné množství kofeinu za den (sčítejte zkonzumovaný kofein z kávy, čajů, doplňků stravy ...). Pamatujte též na dostatečnou hydrataci.

Směs se skvěle rozpouští, sice lehce pění a bublinkuje, ale s ohledem na dobu, kdy se má podat před samotným tréninkem, což je cca 30 minut, to je v pohodě. K žádným diskomfortům během výkonu nedochází. Příchutě mi jedou všechny, nemám problém. Top je ale asi příchuť Fruit.

Dávkování!

Tak s tím nehazarduji a držím se doporučených dávek. Je to vážně síla, takže se vyplatí nejprve otestovat individuální toleranci. Podrobnější informace o dávkování najdete přímo v popisu výrobku, tím vás tady nebudu zdržovat.

Složení vychází z nejnovějších studií a poznatků

Vše co v tomhle nástřelu vypijete, má skvělou a prověřenou kvalitu. Na trhu se samozřejmě objevuje v rámci předtréninkové suplementace mnoho konkurence. Jen bacha na ty levnější a na oko účinnější produkty (že se vám rozbuší srdce k prasknutí a roztřesou ruce a kolena není zrovna znak kvality a správně zacíleného účinku ;) ). Je potřeba si uvědomit a zvážit, jestli chcete tělo huntovat nebo se opravdu systematicky a dlouhodobě zlepšovat a zároveň svou fyzickou schránku šetřit šetrným (a výkonným) výrobkem. Muscle Bomb obsahuje patnáct složek, každá má svůj specifický význam. Sedm z nich sehrává naprosto klíčovou úlohu v předtréninkové sumplementaci. Jsou to: L-Leucin (iBCAA), L-Isoleucin (iBCAA), L-Valin (iBCAA), Citrulin malát, Beta-Alanin, L-Karnitin, Betain. Všechny dávky uvedených složek jsou nastaveny na minimální úroveň prověřenou v dvojitě zaslepených vědeckých studiích! Kdyby vás k tomu zajímalo více informací, mrkněte opět přímo do popisku výrobku Muscle Bomb, jsou tam odkazy na zmiňované studie.

V tuhle chvíli si neumím představit, že se dá Muscle Bomb něčím trumfnout. Ale mě to nedá a čas od času vždy vyzkouším nějakou novinku. Přeci jen, jistota je jistota a co nevyzkoušíš, to nepoznáš. Kdybych narazil na své nové no.1, opět poreferuji dojmy!

Mějte se fajn a ať to šlape! Zbýša

Autor článku: Zbyšek Lhota

Sledujte akce a slevy
Přihlaste se do našeho newsletteru
a budete o všem vědět jako první.
Můžete se kdykoliv odhlásit. Newsletter zasíláme 1x za 14 dní.
Výběr podle značek
Zdravý den Vitargo Viridian Vemoherb Vegan fitness The protein ball Sunwarrior Reflex Pursana Nutriworks Nutrislim Mornflake Myotec Chiba High5 Gusto Good Centzone Blender bottle Adapt